Lördag 12 november

Äntligen helg! Vilken vecka det har varit. Vaknade som vanligt tidigt, dock lite öfr tidigt idag, kl. 5:19 för att vara precis. Men vi har lärt oss nu att det är inget konstigt för här börjar dagen redan 4, så är redan afrikaner efter 3 veckor här. Ligger nu i sängen och lyssnar på P3 och myser loss, vilken lyx.
Då undrar ni säkert vad som händer i helgen?! Det kan vi allt berätta för er. Klockan 11 drar vi till hotell Casa Do Capitao, ännu en natt. Har delat lite med dem, så vi har fått två lite billigare nätter. Vattenkokaren exploderade igår så nu har vi blivit av med vår lyx här i huset, så det passa bra att checka in på hotell. Snart blir det frukost, sen supermarket för att köpa lite choklad och fira helg. Igår var den varmaste dagen hittills, säkert 35 grader. Men vi klagar inte då vi vet hur ni har det i Sverige, det var bara väldigt varmt i solen. Idag ska det bara bli 32 grader enligt vädret, men det kommer blåsa betydligt mer så det kan bli skönt.

Har lite godbitar att dela med oss här från Mozambique. Vi har ju lyxen att ha två kanaler i allrummet här, som båda endast snackar portugisiska så vi fattar ändå ingenting. Vi njuter varje gång vi ser denna reklam. Lägg dock märkte till de rena gatorna, rena människor, all teknik för det ser inte ut så här i detta land:

Sen är det väldigt populärt med serier från Brasilien. För övrigt är det skitdåliga. Väldigt mycket dramatik och lyx i överflöd att det är konstigt att sitta i detta fattiga land och titta på hur fint dem har det:

Kommentarer
Postat av: pappa

Hej mina älsklingar!Hur går det med visumet, kändes inget bra om ni tvingas till denna bussresa för att förnya stämpeln.

hoppas ni får en bra helg!

Jag och mamma är i Furudal och bakar tunnbröd, så ni får farmors tunnbröd till jul.

puss o kram pappa

2011-11-12 @ 09:16:27
Postat av: Linn Hedberg

Fattar ni ngt av detta??

Puss o kram/ Linn

2011-11-19 @ 15:51:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0