Livet på en pinne - den 8 december

Äventyret i Mozambique börjar nu lida mot sitt slut. Så nu tar vi lite semester i några dagar för att njuta av Inhambane, solen och värmen, men vilken resa och upplevelse detta har varit. Det är och kommer vara mycket svårt att förklara för nära och kära hur det har varit att leva i ett utvecklingsland i hela två månader. Under två månader hinner man komma in i den afrikanska vardagen och saker och ting börja kännas normalt.
Vår arbete har gått strålande och i tisdags genomförde vi vår sista och 23:de intervju, vilket var helt underbart. Nu har vi dock mycket material att gå igenom, men förhoppningsvis blir resultatet mycket bra, vi ska göra vårt bästa som alltid.

Den 15 december är den dagen vi kommer att lämna Inhambane för att spendera vår sista vecka i Maputo. Vi båda ser fram emot ett miljöbyte och lite mer fart och fläkt. Återigen ska vi bo hos familjen Johansson som dock åker till Sydafrika några dagar, så vi kommer få utforska Maputo på egen hand och vi har planerat så många saker vi ska göra!Vi ska bland annat gå på varenda marknad vi kan finna, äta god mozambikisk mat, lite skönhetsbehandlingar och åka på safari i Kruger park.

Här kommer lite uppdateringar i form av bilder från vårt liv!

Vårt besök ute i bushen där det bjöds på kokosnöt!
Vår tolks barn
I Inhambane

Man får inte missa att äta mango när man besöker Mozambique då det är helt underbart goda!
En skål med mango om dagen håller oss friska och krya!
Vår granne unde sin middag
Barra beach
Lyckliga svenska flickor på stranden som äntligen är klara med alla intervjuer och ska bara njuta, njuta och njuta hela dagen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0