12 December

Sitter här och lyssnar på svenska jullåtar oh laddar inför julen i Sverige. Det är väldigt svårt att ens förstå att julen står runt hörnet med tanke på att man inte ser julpynt, belysning eller ens hör julmusik här i Inhambane. Istället har vi palmer, strålande sol och 30 graders värme (vilket man nu blivit van med efter 2 månaders konstant sommar), så det kommer bli en liten chock när man slängs in i julen och allt vad det innebär.
Vi har äntligen börjat njuta av att ha lite semester här, och tillbringar mycket tid vid hotelpoolen. Dock är det så väldigt varmt i solen att vi njuter i skuggan, men vi klagar inte. Vi har det vädligt bra här, men det ska bli väldigt skönt att komma tillbaks till Sverige och det livet man en gång levt (även om det känns så väldigt långt bort). Så det är med blandade känslor som vi nu börjar närma oss slutet och ska lämna detta underbara sommarland och bege oss till kalla Sverige. Men det känns ändå väldigt mysigt att veta att man snart sitter under en filt med en kopp te i handen och umgås med sin familj, istället för att ligga här under ett parasol vid poolen. Nu när tempot börjar gå ned och vi har haft mer tid att tänka på vad vi gjort så har vi insett hur extremt stolta vi är som fick detta stipendium och tog chansen att åka till Mozambique för att skriva vår c-uppsats. Vi är också väldigt stolta de arbete vi genomfört här och all respons vi fått från de som hjälp oss. Vi känner oss väldigt lycklig lottade!

Vi vill också skicka en extra kram till Gutta, som vi hört ska vara vårt största fan och läsare. Vi ber även om ursäkt för att vi inte uppdaterar lite ofta som ni säkert önskar. Gutta: Hoppas att du får en trevlig arbetsvecka nu, och hälsa familjen!

God jul!

Kommentarer
Postat av: Lars o IngaLill

Den kramen värmde i snöslasken.

Har varit kul att kunnat följt erat äventyr.



Välkommna hem till Falun o Sverige



Lars o IngaLill

2011-12-12 @ 21:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0